6 nr Teknikens Värld – Nu 199 kr - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

6 nr Teknikens Värld – Nu 199 kr

6nr-teknikens-varld

6 nr Teknikens Värld – Nu 199 kr

En perfekt present till dig själv eller din bilintresserade vän! Nu får du 6 nr av Teknikens Värld för endast 199 kr.

Tidningen Teknikens Värld

I Teknikens Värld finns det något för alla typer av bilintresserade! Tidningen grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister!

Teknikens Värld är världsbäst på att göra seriös biljournalistik. Tidningen bjuder Dig på de vassaste biltesterna och hjälper Dig till bästa bilköpet! Teknikens Värld är en bred tidning om bilar som i varje nummer innehåller allt från små budgetbilar via begagnatbilar till supersportbilar som många av oss oftast bara kan drömma om.

Teknikens Värld Premium

En ny digital tjänst till alla prenumeranter. Få tillgång till låsta premiumartiklar utan kostnad (ordinarie pris 99 kr/månad).

Teknikens Värld Premium ger dig bland annat tillgång till:

• Världens tuffaste tester av alla nya bilar
• Guider till billigare och bättre bilägande
• Tillgång till vårt digitala arkiv – med 100-tals biltester
• Nyheter, provkörningar och fakta inför ditt bilköp
• Allt du vill och behöver veta om alla nya bilar
• Tester av nya och begagnade bilar på svenska bilägares villkor
• Guider till elbilar, laddhybrider och laddboxar.

Teknikens Värld Digitalt

I din prenumeration ingår Teknikens Värld i digitalt format för din smartphone och surfplatta! Du laddar bara hem appen Wype i AppStore eller Google Play och loggar in med ditt prenumerationsnummer och postnummer. Enklare kan det inte bli!

Mer om Teknikens Värld

Tidningen Teknikens Värld startades som tidigare nämnts redan 1948. Den ges ut av Bonnier Magazines & Brands och kommer i 26 utgåvor per år. Teknikens Världs läsare består till den allra största delen av män mellan 35-80 år.

6 nr Teknikens Värld – Nu 199 kr är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du 6 nr Teknikens Värld – Nu 199 kr samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!