White One Tandblekningspenna – 20% rabatt - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

White One Tandblekningspenna – 20% rabatt

whiteone-tandblekningspennan

White One Tandblekningspenna – 20% rabatt

Just nu får du 20% rabatt på White Ones populära tandblekningspenna! Effektiv tandblekning för hemmabruk. Ange koden WHITE20 i kassan för att utnyttja erbjudandet.

White One

White One trendsättande företag inom hälso- och skönhetsbranschen. De utvecklar och säljer hälsokostprodukter kosttillskott och kosmetika. Ett par deras mest omtalade produkter Slim Shake – ett proteinpulver som smakar gott och hjälper dig att gå ner i vikt samt Tandblekningspennan. Den sistnämnda gör det enkelt att bleka tänderna hemma, utan skenor.

Samtliga produkter som White One erbjuder genomgår tester och är bevisat effektiva för att säkerställa att de verkligen ger resultat. White One har satsat på att skapa enkla produkter som ger märkbart bra resultat på ditt utseende – på tänderna, på ögonfransarna och på kärlekshandtaget.

White One är för dig som vill skämma bort dig själv hemma, på ett enkelt sätt till ett bra pris.

Ditt erbjudande från White One

Använd koden WHITE20 så får du 20% rabatt på Tandblekningspennan.

Tandblekningspennan är White Ones absoluta bästsäljare och innehåller allt du behöver för att kunna bleka dina tänder hemma. Den är effektiv och säker, helt peroxidfri och EU-godkänd. Tandblekningspennans aktiva ämne, sodiumperborat, motverkar åldersfläckar och missfärgningar från exempelvis cigaretter, rödvin och kaffe. White One utlovar bra och märkbara resultat inom 14 dagar.

Rabattkoden gäller till och med den 31 december 2019.

White One Tandblekningspenna – 20% rabatt är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du White One Tandblekningspenna – 20% rabatt samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!