AdLibris Utförsäljning - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

AdLibris Utförsäljning

adlibris-utforsaljning-upp-till-70procent-rabatt

AdLibris Utförsäljning

Nu kan du göra riktiga bra fynd på AdLibris stora utförsäljning. Här finns 1000-talsprodukter med upp till 70% rabatt – allt från Barnkläder till heminredning.

AdLibris – mer än bara böcker

Adlibris älskar böcker… Här hittar du 10 miljoner titlar – Allt från studentlitteratur, fackböcker och skönlitteratur till barn- och ungdomsböcker. Bokälskare har förstås också andra intressen – därför erbjuder Adlibris nu ännu fler produkter inom bland annat pyssel, leksaker och kontorsmaterial, som de hoppas ska inspirera och få kreativiteten och lekfullheten att flöda.

AdLibris Utförsäljning

Just nu har AdLibris en stor utförsäljning. De erbjuder tusentals produkter till riktigt bra fyndpriser. Du får upp till 70% rabatt.

Här kan hela familjen hitta bra erbjudanden till fantastiska priser. Det finns bland annat barnkläder, leksaker, pyssel och maskeraddräkter till de små. Här finns det även hörlurar och mobiltillbehör, sällskapsspel, smycken och skönhetsprodukter samt väskor och accessoarer. För den som gillar att sticka så finns det garn.

Vill du förnya lite hemma till fyndpriser så bör du kolla rea-produkterna i textil- och inredningsavdelningen eller så kanske utförsäljningsavdelningarna för kök, servering & dukning vara av intresse.

Utförsäljningspriserna gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 21 november.

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du AdLibris Utförsäljning samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!