Insiders – Testa Nestlé NAN Pro 3 - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Insiders – Testa Nestlé NAN Pro 3

insiders-nestle-nan-pro3

Insiders – Testa Nestlé NAN Pro 3

Sökes! 250 föräldrar med barn mellan 10-15 månader och som vill pröva Nestlés nya mjölkbaserade tillskottsnäring NAN Pro 3 gratis för sina barn.

Nestlé NAN Pro 3

Under de senaste 150 åren har Nestlés expertteam varit ledande inom forskning kring näring till barn. Med en utgångspunkt från de näringsbehov som spädbarn har lanserar de nu en av de mest avancerade produkterna hittills – NAN Pro 3 – Mjölkbaserad tillskottsnäring anpassad till små barn från 10 månader. NAN Pro 3 ska intas som en del av en i övrigt varierad kost.

En välbalanserad kost som innehåller alla de viktigaste näringsämnena är den bästa grunden för ditt barns hälsa. Näringsämnen finns i olika mängd i olika livsmedel – därför är det viktigt att ge barnet en varierad och balanserad kost som innehåller fett, protein och kolhydrater.

Testa Nestlé NAN Pro 3 gratis

Via The insiders söks nu 250 föräldrar som har barn mellan 10-15 månader. Är du intresserad av att prova samt att dela med dig av dina erfarenheter om produkten så ska du anmäla dig senast den 30 september 2019.

Klicka på Gå till erbjudande-knappen nedan för att registrera ditt intresse.

Kampanjinformation

Under sex veckor testar du och din bebis NAN Pro 3 Mjölkbaserad Tillskottsnäring anpassad till små barn från 10 månader som en del av en varierad kost.

När du mottagit produkten och börjat testa den delar du med dig av dina erfarenheter via sociala medier och deltar i en avslutande undersökning.

Insiders – Testa Nestlé NAN Pro 3 är postad i Barn & Leksaker och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Insiders – Testa Nestlé NAN Pro 3 samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!