4 nr Hembakat + Picknickglas - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

4 nr Hembakat + Picknickglas

hembakat-picknickglas

4 nr Hembakat + Picknickglas

Tidningen är perfekt för dig som älskar att baka… Nu får du fyra nummer av Hembakat samt fyra härliga picknickglas från Sagaform för endast 159 kr.

Hembakat

Hembakat är baktidningen som fullständigt exploderat i popularitet sedan den först utgåvan släpptes på marknaden 2012. Precis när du hunnit testa på alla fantastiska recept landar ett nytt fräscht nummer i brevlådan. Här kan du inspireras av de vackra bilderna och njuta av resultatet av de goda recepten. Bjud in både familj och vänner och låt dem imponeras av dina verk.

Hembakat fokuserar inte bara på bakverk, utan bjuder även in till en värld fylld av mat- och surdegsbröd, pajer och roliga mat-reportage. Känn dig alltid uppdaterad med det senaste inom bakning och låt dig hänföras av andras berättelser och arbete.

4-pack Picknickglas

Testa tidningen Hembakat nu och få fyra stycken härliga picknickglas i plast från Sagaform på köpet. Glasen passar perfekt att ta med på sommarens alla picknickar och båtturer. Volym: 30 cl. Värde 199 kr.

Tidningen Digitalt i Wype

Nu får du även tillgång till Placeringsguiden digitalt. Ladda hem appen till din smartphone eller surfplatta och logga in med ditt prenumerationsnummer och postnummer. Mycket enklare än så kan det knappast bli!

Porto tillkommer med 49 kr

4 nr Hembakat + Picknickglas är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du 4 nr Hembakat + Picknickglas samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!