Amelia + Kit från Cetaphil - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Amelia + Kit från Cetaphil

amelia-cetaphil-kit

Amelia + Kit från Cetaphil

Nu får du sex nummer av tidningen Amelia samt ett komplett kit från Cetphil för endast 199 kr.

Om Amelia

Amelia är en relationstidning för kvinnan mitt i livet. Amelia ges ut varannan vecka och unnar alltid läsaren med välskrivna identifikations- och relationsartiklar med hög kvalitet. Förutom detta får du många tips och råd om bland annat resor, mode, män, mat, hälsa, skönhet och inredning.

Komplett kit från Cetaphil

Beställ 6 nr av Amelia nu – och få ett kit från Cetaphil för ett värde av 984 kr!

Hudvårdsprodukter fån Cetaphil

Cetaphil Moisturizing Lotion
Lotion som bevarar den naturliga skyddsbarriären och stärker hudens skydd mot smuts, bakterier och luftföroreningar. Kan med fördel användas både i ansiktet och på kroppen. Ger kontinuerlig återfuktning upp till fyra dagar efter användning. 500 ml. Värde 159 kr.

Cetaphil Moisturizing Cream
Intensiv, återfuktande och vårdande hudkräm för särskilt utsatta områden. går snabbt in i huden utan att göra den fet eller kladdig. Binder vatten i huden och minskar avdunstning. Mild och vältolererad – lämplig för känslig, mycket torr, sprucken och irriterad hud. 250g. Värde 149 kr.

Cetaphil Facial Lotion
En ansiktslotion som vårdar och återfuktar huden samtidigt som den stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Innehåller en blandning av effektivt mjukgörande ingredienser som hjälper huden att hjälpa sig själv. Den har ett neutralt pH-värde och låter huden andas utan att täppa igen porerna. Börjar verka direkt och har även långvarig återfuktande effekt. Facial Lotion passar känslig och/eller normal hud. 118 ml. Värde 149 kr.

Cetaphil Gentle Skin Cleanser
Favoriten som inte bara rekommenderas av hollywoodstjärnoror – utan också av hudläkare. En mild ansiktsrengöring som kan användas med eller utan vatten och som skonsamt och effektivt löser upp smuts och makeup. 236 ml. Värde: 119 kr.

Cetaphil Protect Hand Cream
Unik handkräm som bildar en osynlig, skyddande barriär på händerna. Krämen absorberas snabbt utan att vara kladdig. 50 ml. Värde 109 kr.

Amelia i din smartphone/läsplatta

Nu får du även tillgång till Amelia digitalt. Ladda hem appen Wype till din smartphone eller surfplatta och logga in med ditt prenumerationsnummer och postnummer. Mycket enklare än så kan det knappast bli!

Porto tillkommer med 59 kr

Amelia + Kit från Cetaphil är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Amelia + Kit från Cetaphil samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!