Militär Historia + Blodtrycksmätare - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Militär Historia + Blodtrycksmätare

militar-historia-digital-blodtrycksmatare

Militär Historia + Blodtrycksmätare

För dig med intresse för militären, krig och konflikter… Nu får du 3 nr av tidningen Militär Historia samt en digital blodtrycksmätare för bara 99,50 kr.


Militär Historia

Militär Historia är en tidning som berättar om de utmärkande historiska händelserna. Här får du läsa om allt från avgörande slag och de största fältherrarna till specifika stridsvagnsmodeller och vapen.

I Militär Historia finner du alltid kunniga och insiktsfulla artiklar med förklarande illustrationer. Må det vara andra världskriget, äldre slag, svenska bedrifter eller stormakternas kamp så finns här alltid något för den alldaglige historikern.

Militär Historia är tidningen för dig med specialintresse för krig och konflikter. Taktik och teknik står i fokus. Varje nummer innehåller också personporträtt, nyheter, recensioner och tips på militärhistoriska resmål.

Digital blodtrycksmätare

Håll koll på ditt blodtryck, utan att behöva åka till vårdcentralen stup i kvarten. Med den här digitala blodtrycksmätare kan du enkelt kontrollera ditt blodtryck. Mätaren registrerar blodets rörelser genom armens pulsådror och omvandlar rörelserna till ett värde.

Den här blodtrycksmätaren är mycket lättanvänd. Sätt på dig manschetten på överarmen och tryck på knappen för att starta mätningen. Resultatet ser du på den stora LCD-skärmen. De värden du får fram är ditt systoliska blodtryck, ditt diastoliska blodtryck och din puls. Resultatet sätts direkt in i WHO:s officiella färgtabell, så att du via färgkoderna kan se om du har normalt eller högt blodtryck. Blodtrycksmätaren är mycket exakt och uppfyller alla gällande standarder. Den har en rörelsesensor som varnar dig om du inte sitter stilla under mätningen och ger också besked vid oregelbunden hjärtrytm.

De senaste 180 mätningarna sparas så att du slipper komma ihåg dem själv. Mätaren visar också ett genomsnitt av de senaste tre mätningarna.

Den digitala blodtrycksmätaren i korthet:

• Manschettens storlek: 22–32 cm
• Sparar upp till 180 mätningar
• Passar på överarmen
• Visar datum och tid och är WHO-klassificerad enligt WHO-standarderna
• Mätaren använder 4 st AA-batterier eller nätadapter (medföljer ej)
• Värde 349 kr.

Porto tillkommer med 49,50 kr

Militär Historia + Blodtrycksmätare är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Militär Historia + Blodtrycksmätare samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!