Gör Det Själv + Skruvdragare - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Gör Det Själv + Skruvdragare

gor-det-sjalv-novaplus-skruvdragare

Gör Det Själv + Skruvdragare

Nu får du två nummer av tidningen Gör Det Själv samt en Novaplus skruvdragare för endast 89 kr + porto.

Gör Det Själv

Gör Det Själv är tidningen för både nybörjare och hantverkare! Du får hjälp, vägledning och inspiration till alla praktiska sysslor som har med bostaden att göra – ute och inne. Gör Det Själv ger dig utförliga steg för steganvisningar och visar med bilder och illustrationer hur ditt projekt ska ta form från början till slut.

Novaplus skruvdragare

Testa tidningen Gör det själv nu och få en stark 10,8 volts borr-/skruvdragare från Novaplus på köpet.

Skruvdragaren är kompakt och stark med avancerad lithium-ion-teknologi som säkerställer snabb laddning och lång batteritid. Med Novaplus skruvdragare kan du skruva i runt 78 stycken 45 millimeters skruvar i en bräda innan batteriet måste laddas.

Novaplus skruvdragare har:

• Moderna Li-Ion-batteri, för att ge snabb laddning och lång driftstid.
• Kraftig LED-belysning, så att du kan arbeta på mörka ställen som i exempelvis skåp och uppe på vinden.
• Den är ergonomiskt utformat handtag med halksäker beläggning.
• 32 momentsteg som är lätta att ställa in, vilket gör den användbar till alla vanliga skruv- och borruppgifter.
• Batteriindikator, så att du ser när maskinen behöver laddas.
• Magnet som kan hålla en extra bit.

Moderna Li-Ion-batterier kännetecknas bland annat av deras höga batterikapacitet. De gör att du får du en skruvdragare med extra lång driftstid, så att du slipper stå med en maskin med tomt batteri halvvägs in i arbetet.

Porto tillkommer med 49 kr

Gör Det Själv + Skruvdragare är postad i Böcker & Tidningar, Hus & Hem och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Gör Det Själv + Skruvdragare samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!