Teknikens Värld + Drönare och kikare - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Teknikens Värld + Drönare och kikare

teknikens-varld-dronare-kikare

Teknikens Värld + Drönare och kikare

Är du bilintresserad? Nu får du 4 nr av Teknikens Värld samt en Hoverdrone Nano drönare och en smidig kikare för endast 129 kr + porto.

Teknikens Värld

I Teknikens Värld finns det något för alla typer av bilintresserade! Tidningen grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister!

Teknikens Värld är världsbäst på att göra seriös biljournalistik. Tidningen bjuder Dig på de vassaste biltesterna och hjälper Dig till bästa bilköpet! Teknikens Värld är en bred tidning om bilar som i varje nummer innehåller allt från små budgetbilar via begagnatbilar till supersportbilar som många av oss oftast bara kan drömma om.

Drönare – Hoverboard Nano

Testar du Teknikens Värld nu får du en häftig drönare med sex propellrar och loopfunktion på köpet! Drönaren har en användarvänlig handkontroll och kan flyga i alla riktningar. Loopfunktionen gör att du kan vända den 360 grader i luften. Tack vare extraskyddet runt propellrarna så klarar den de flesta krascher utan att ta skada.

Fakta Hoverboard Nano

• 3 hastigheter: Låg, medium och hög
• Loopfunktion
• Räckvidd upp till 50 meter
• Fjärrstyrning (3 x AAA-batterier – medföljer inte)
• Uppladdningsbart batteri 3,7 V

Kikare

På köpet får du även en liten smidig kikare som är perfekt att ha med sig på resan, förvara i bilen eller i båten. Kikaren är gummiarmerad och stötsäker, vattenavvisande och har knivskarp förstoring. Optisk lins med en diameter på 21 mm. 8 gånger förstoring. Nylonfodral och putsduk ingår.

Teknikens Värld i din smartphone/läsplatta

Nu får du även tillgång tillTeknikens Värld digitalt. Ladda hem appen till din smartphone eller surfplatta och logga in med ditt prenumerationsnummer. Mycket enklare än så kan det knappast bli!

Porto tillkommer med 39 kr

Teknikens Värld + Drönare och kikare är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Teknikens Värld + Drönare och kikare samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!