Privata Affärer + Skärbräda & kniv - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Privata Affärer + Skärbräda & kniv

privata-affarer-placeringsguiden-fiskars-brodkniv-skarbrada

Privata Affärer + Skärbräda & kniv

Du får sex nummer av tidningen Privata Affärer, två nummer av Placeringsguiden samt en Fiskars brödkniv och en skärbräda för bara 199 kr.

Privata Affärer

Med affärstidningen Privata Affärer håller du koll på finansvärldens tyngsta bolag och de senaste nyheterna som påverkar världens ekonomi.

Privata affärer erbjuder varje månad alla läsare analytiska reportage som ger större kunskap om bland annat börsmarknaden, bostaden, lån och pensionen. Tidningen Privata affärer grundades redan år 1978 och har sedan dess strävat efter att vara en värdefull och given informationskälla för läsaren med sina konkreta placeringsråd. Testa Privata Affärer redan idag och skaffa dig bättre ordning på din privatekonomi!

Placeringsguiden

Placeringsguiden ger färska och konkreta råd om aktier, fonder, råvaror och andra placeringar…

Skärbräda med handtag

Du får en slitstark och exklusiv skärbräda som även passar utmärkt som uppläggningsfat för kallskuret, ost och andra godsaker. Skärbrädan är tillverkad av bambu, ett naturmaterial som är skonsamt mot dina knivar. Storleken på brädan är 36,5 x 20 x 1,5 cm. Värde 200 kr.

Brödkniv från Fiskars

Brödkniv i rostfritt stål med ett greppvänligt soft touch-handtag. Kniven har ett taggat 23 cm långt blad som ger perfekta brödskivor. Värde 169 kr.

Testa Privata Affärer nu – Allt det här ingår

• 6 nummer av Privata Affärer
• 2 nummer av Placeringsguiden – En börstidning för köpstarka och aktiva placerare.
• En brödkniv från Fiskars
• En slitstark skärbräda i bambu
• Tidningen digitalt i din iPad/iPhone

Porto tillkommer med 69 kr

Privata Affärer + Skärbräda & kniv är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , , , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Privata Affärer + Skärbräda & kniv samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!