Vi Föräldrar + en praktisk skötbädd - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Vi Föräldrar + en praktisk skötbädd

viforaldrar-skotbadd

Vi Föräldrar + en praktisk skötbädd

Just nu får du fem nummer av Vi Föräldrar samt en praktisk skötbädd för endast 179 kr.

Vi Föräldrar

Vi Föräldrar tar upp allt mellan himmel och jord. Tidningen tipsar om applikationer att ladda ned som underlättar i vardagen och den presenterar prisvärda och kvalitativa babyprodukter som passar just dig och ditt barn. Vi Föräldrar låter dig dela den underbara känslan att vara förälder med andra läsare och prenumeranter. Här kan du lära dig av andras tips och läsa om andras upplevelser för att på bästa sätt tackla den fantastiska utmaningen i hur man ska vara som förälder och samtidigt inte glömma bort sig själv under tiden. Tidningen är bred och behandlar viktiga frågor rörande föräldraskap och tar alltid upp de senaste trenderna i dagens samhälle.

Praktisk skötbädd

När du börjar prenumerera på Vi Föräldrar får du en grå skötbädd i 100% bomull med träknapp. Storlek: Hopfälld ca 28 x 30 cm Värde: 200 kr

Vi föräldrar i din smartphone/läsplatta

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Vi Föräldrar i digitalt format för din smartphone och surfplatta!

Porto tillkommer med 39 kr

Vi Föräldrar + en praktisk skötbädd är postad i Barn & Leksaker, Böcker & Tidningar och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Vi Föräldrar + en praktisk skötbädd samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!