4 delar finporslin för endast 99 kr - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

4 delar finporslin för endast 99 kr

fyrklovern-finporslin-4delar-endast-99kr

4 delar finporslin för endast 99 kr

Kampanjpris på finporslin hos Fyrklövern! Du får 4 delar av valfri servis plus en premie för bara 99 kr.

Är det på tiden med nytt finporslin till framtida middagsbjudningar? Fyrklövern har just nu ett riktigt bra kampanjerbjudande där du får fyra delar – två mattallrikar och två förättstallrikar – av valfri servis för endast 99 kr. Det finns sex olika serviser att välja mellan – Aspvik, Celebration, Kaprifol, Kaprifol vit, Moments och Sensation. Utöver porslinet får du en premie värd 998 kr på köpet.

Fyrklövern har funnits sedan 1974 och har vuxit till att bli ett av de ledande företagen inom porslin och prydnadsföremål till hemmet. De erbjuder unika produkter, som bara kan hittas på deras hemsida. Fyrklövern är kända för kvalité, inspiration, personlig service och bekvämlighet.

Erbjudandet gäller endast nya kunder, det vill säga kunder som inte tidigare köpt servisen. Du måste vara minst 18 år för att få beställa.

4 delar finporslin för endast 99 kr är postad i Hus & Hem och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du 4 delar finporslin för endast 99 kr samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!