En torr källare med DryTech - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

En torr källare med DryTech

drytech-drymat-system

En torr källare med DryTech

Bli av med fukt i din källare – boka en kostnadsfri fuktmätning nu! Du får en torr källare eller pengarna tillbaka…

Drytech

DryTech hjälper dig att driva bort fukten i källaren en gång för alla! Med deras Drymat System slipper du onödigt grävarbete samtidigt som du spar pengar och får ett bestående permanent resultat. DryTech är så säkra på sin produkt så att de ger dig pengarna tillbaka om det mot förmodan inte fungerar.

Så fungerar Drymat systemet

Drymat System består av en liten box, elektroder och en strömförande ledning.

• Boxen monteras upp på ena källarväggen
• Elektroderna monteras in i källarväggarna
• Runt om fastigheten placeras negativt laddade jordspett
• Från boxen skickas svaga impulser av likström in i murverket som gör att vattnet blir positivt laddat
• Det positivt laddade vattnet drivs bort från väggarna och ut i jorden runt fastigheten
• Redan efter 30 dagar kommer du att börja se resultat
• Inom 6 eller 12 månader har fukthalten minskat med 25–30%

En torr källare med DryTech är postad i Hus & Hem och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du En torr källare med DryTech samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!