Söta namnlappar till barnen - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Söta namnlappar till barnen

lappeliten-namnlappar-till-barnen

Söta namnlappar till barnen

Sveriges sötaste namnlappar? Hos lappeliten kan du beställa namnlappar till barnens kläder och ägodelar. Du betalar bara 179 kr för 120 st – fraktfritt.

Hos Lappeliten beställer du enkelt namnlappar för att märka upp ägodelar och kläder. Namnlapparna är 30 x 13 mm stora. Du väljer själv färgtema och design bland deras färdiga mallar med barnvänliga motiv. Du fyller i namn och telefonnummer och ser direkt hur dina lappar kommer bli att se ut.

Det finns två typer av lappar att välja mellan. Strykfria klisterlappar som kan användas både till kläder och prylar som matlådor, dricksflaskor, skor eller liknande. Dessa lappar fäster inte så bra på bomull, så vid kläduppmärkning rekommenderas att man sätter lappen på exempelvis tvättlappen.

Den andra typen av lapp är Strykbara lappar – de används med fördel för att märka upp kläder och textilier där klisterlapparna inte fungerar så bra. De strykbara lapparna sitter bra på bland annat bomull, polyester och ull.

Kostnaden för att märka upp barnens prylar är bara 179 kr för 120 st lappar.

Lappeliten erbjuder fri frakt, snabba leveranser och 100% nöjdhetsgaranti.

Söta namnlappar till barnen är postad i Barn & Leksaker och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Söta namnlappar till barnen samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!