Digital Foto + Mitilux kikare - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Digital Foto + Mitilux kikare

digital-foto-mitilux-proffskikare

Digital Foto + Mitilux kikare

Nu får du två nummer av Nordens största fototidning Digital Foto samt en Mitilux proffskikare för endast 59,50 kr.

Digital Foto
Digital Foto är en av nordens största tidningar inom digital fotografering och video. Digital Foto hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av kameran och tillhörande utrustning samt testar och recenserar alla nya produkter.

Proffskikare – Mitilux 8×40

Med en bra kikare kan du snabbt hitta dina motiv som exempelvis fåglar på långt håll.

Kikaren från Mitilux har precis kommit i en ny och starkt förbättrad version. Kikaren har en förstoringsgrad på 8 gånger så du kan upptäcka dina motiv på avstånd som dina ögon aldrig skulle klara av utan hjälp. Den har en linsdiameter på 40 mm, vilket gör den tillräckligt ljusstark för att kunna användas i skymningsljus. Kikaren är gummiarmerad, har inbyggt skydd för frontlinserna och den kan justeras så att du kan använda den både med och utan glasögon. En annan god egenskap är den gänga som du kan använda för att montera kikaren på ett kamerastativ om du vill ha en stabil utsikt. Med Mitilux 8×40 får du en robust följeslagare med fokusknapp och ett synfält på inte mindre än 149 meter på 1000 meters avstånd.

Väska, rem och linsskydd ingår.

Storlek: 180 mm x 55 mm x 145 mm (B x H x D), vikt: 727 gram. Värde 850 kr.

Testa Digital Foto nu, så får du även…

• 25% rabatt på fotoböcker och förstoringar på premiumpapper hos CEWE
• Obegränsad digital tillgång till Digital FOTO via WYPE-appen
• Massor av extra digitalt innehåll i Fördelszonen

Porto tillkommer med 49,50 kr

Digital Foto + Mitilux kikare är postad i Böcker & Tidningar och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Digital Foto + Mitilux kikare samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!