SF Kids Julerbjudande - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

SF Kids Julerbjudande

sf-kids-jul-2018-testa-gratis

SF Kids Julerbjudande

Fira jul med SF Kids! Just nu får alla nya kunder två månader gratis – helt utan bindningstid. Använd rabattkoden KIDSJUL2018 för att de av erbjudandet.

Nu närmar sig Julen med stormsteg och SF Kids firar detta med att erbjuda alla nya kunder, 2 månaders gratis streaming. Hitta din favoritserie- eller film och mys tillsammans med familjen framför tvn, eller surfplattan. Du kan också ladda ned alla serier och filmer offline, så kan du se det när du vill.

Hos SF Kids Play kan barnen upptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn, och samtidigt få möjligheten att göra nya bekantskaper och hitta sina egna favoriter.

SF Kids Play erbjuder ett brett sortiment av barnfilmer med såväl nordiskt som internationellt innehåll – SF Kids Play är en unik skattkista för familjen att ösa ur – när ni vill, var ni vill, hur länge ni vill.

SF Kids Play erbjuder allt från Astrid Lindgrens älskade figurer Pippi Långstrump och Emil i Lönneberga, favoriter som Pettson & Findus och Mamma Mu till nyare bekantskaper som Chuggington, Rorri Racerbil och Dora.

Med SF Kids play får alla små filmälskare en härlig godispåse – fylld av både vår fantastiska historia och de populäraste nyheterna på en och samma gång!

SF Kids Play fungerar på dator, surfplatta och mobil. Tjänsten har även en offline-funktion som gör att du även kan titta när du inte har tillgång till nätet.

SF Kids Julerbjudande är postad i Barn & Leksaker, TV, Film, Musik & Spel och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du SF Kids Julerbjudande samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!