Testa Queenlash för 99 kr - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Testa Queenlash för 99 kr

queenlash-99kr

Testa Queenlash för 99 kr

Säg hej då till mascara och säg hej till Queenlash – ett ögonfransserum som gör att dina fransar ser fylligare ut. Testa nu för endast 99 kr inklusive frakt.

Få tjockare och fylligare ögonfransar nu!

Queenlash är ett 100% säkert ögonfransserum som kan användas på alla typer av ögonfransar. Dess unika struktur och pH-balans hjälper dig att få permanenta iögonfallande kungliga fransar. Förlängningen och volymen som fåtts med hjälp av Queenlash varar upp till 6 månader utan klumpar på dina fransar. Så detta är förmodligen det enda fransserumet som du någonsin kommer att behöva.

Queenlash ger dina ögonfransar volym och fyllighet. Det enda du behöver göra är att applicera det på dina ögonfransar innan du går och lägger dig, eftersom det verkar över natten!

• Ger synligt fylligare ögonfransar
• Se resultat inom 6-8 veckor
• Dina ögonfransar får volym och längd.
• Queenlash ger ett naturligt utseende utan klumpar.
• Med regelbunden användning av Queenlash varar resultatet i upp till 8-10 månader
• Queenlash är en 100% säker produkt som inte har testats på djur.

Testa Queenlash för 99 kr är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Testa Queenlash för 99 kr samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!