Beauty Bombz – Nu 40% rabatt - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Beauty Bombz – Nu 40% rabatt

goodforme-beautybombz

Beauty Bombz – Nu 40% rabatt

Beauty Bombz från Good For Me har positiva effekter på hud, hår och naglar. Just nu får du din första leverans med 40% rabatt.

• För hud, hår och naglar
• Vitamin gummies med jordgubbssmak
• Fri från gelatin
• 1 månads varaktighet
• specialpris vid första leverans!

Beauty Bombz är den ultimata produkten för att odla naturlig skönhet från insidan. Beauty Bombz kommer i en ny ätbar form med utsökt jordgubbssmak.

Beauty Bombz innehåller en rad aktiva substanser och ingredienser med positiva effekter på hud, hår och naglar.

Jordgubbssmak
Beauty Bombz är väldigt lätt att komma ihåg att ta: den är ätbart och har en utsökt smak av jordgubbar!

Linfröolja
Linväxten är mycket rik på omega-fettsyror och används som en vegetabilisk omega-källa i Beauty Bombz.

Vitamin A, biotin, zink och jod
Bidrar til att uppdätthålla normal hud.

Zink
Bidrar till att upprätthålla normala naglar och för normal omsättning av vitamin A.

Biotin og zink:
Bidrar till att upprätthålla normalt hår.

Vitamin C:
Bidrar till normal kollagenbildning, vilket påverkar huden och tandens normala funktion.

Vitamin D3:
Bidrar till att upprätthålla normala tänder.

Vitamin A, C, D3, B6, B9, B12 och zink:
Bidrar till immunsystemets normala funktion.

Beauty Bombz – Nu 40% rabatt är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Beauty Bombz – Nu 40% rabatt samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!