VitaePro Plus – Halva priset - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

VitaePro Plus – Halva priset

testa-vitaepro-plus-for-halva-priset

VitaePro Plus – Halva priset

Testa nya förbättrade VitaePro Plus för halva priset – Betala endast 174 kr för två månaders förbrukning!

VitaePro har blivit ännu bättre och är nu berikad med vitamin B12, som bland annat minskar trötthet och utmattning. Den nya VitaePro – VitaePro Plus – är fortfarande lika bra för muskler och brosk och hjälper dig leva ett aktivt liv.

Genom att addera Vitamin B12 till ingrediensmixen, blir produkten både mer mångsidig och samtidigt tillspetsad på flera områden. Vitamin B12 har flera dokumenterade, EU-godkända effekter och bidrar till:

• att minska trötthet och utmattning
• normal energiomsättning
• nervsystemets normala funktion
• immunsystemets normala funktion

VitaePro är ett av Nordens mest använda kosttillskott och kan bidra till en rad positiva egenskaper för dig och din kropp.

Muskelfunktion
VitaePro innehåller D-vitamin som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

Skyddar cellerna
VitaePro innehåller antioxidanterna selen, vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Minskar trötthet
VitaePro innehåller C-vitamin som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Immunsystem
VitaePro innehåller selen samt C- och D-vitamin som bidrar till immunsystemets normala funktion.

Hjärta och hjärna
Omega 3-fettsyrorna DHA och EPA bidrar till hjärtats normala funktion. DHA bidrar även till att bibehålla normal hjärnfunktion.*

*Dokumenterad effekt på hjärtats normala funktion vid 250 mg EPA och DHA per dag (2 kapslar/dag).

Porto tillkommer med 39 kr

VitaePro Plus – Halva priset är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du VitaePro Plus – Halva priset samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!