Movinga gör det enkelt att flytta - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Movinga gör det enkelt att flytta

movinga-flytta-enkelt

Movinga gör det enkelt att flytta

Movinga erbjuder både privatpersoner och företag en enkel, snabb och stressfri flytt! Få en kostnadsfri flyttoffert online.

Movinga – Din flyttfirma för flytt inom Sverige!

Det spelar ingen roll om du flyttar privat eller om du byter kontor… Med Movinga är varje flytt enkel, snabb och stressfri. Tack vare deras stora partnernätverk kan Movinga erbjuda en ojämförlig flyttservice över hela Sverige. Du sparar tid och slipper oroa dig medan flyttproffsen tar hand om allt från organisation till utförande. Movinga arbetar uteslutande med välutbildade flyttexperter som är bekanta med de lokala förhållandena.

Med bara några klick kan du boka din flytt med Movinga problemfritt på nätet: Allt du behöver göra är att fylla i de viktigaste uppgifterna i deras praktiska planeringsverktyg och du får med detsamma en offert med ett fastpris som redan är anpassat efter dina personliga önskemål och behov.

När bokningen är klar tar Movinga över den fortsatta planeringen på en gång. Du behöver inte bekymra dig över något mer fram till flyttdagen.

Movinga gör det enkelt att flytta är postad i Hus & Hem och taggad med , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Movinga gör det enkelt att flytta samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!