Testa Steam e-cigarett gratis - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Testa Steam e-cigarett gratis

testa-steam-ecigaretter-gratis

Testa Steam e-cigarett gratis

En enkel och smart e-cigarett – Nu kan du prova Steam gratis! Steam kräver ingen fyllning och underhåll – Sätt bara på ett filter och rök…

Vill du sluta röka, men ändå ha känslan av att röka en cigarett? Då bör du testa den nya e-cigaretten Steam. Steam kräver varken påfyllning eller underhåll. Det är bara att sätta på ett filter och röka precis som vanligt. Steams e-cigaretter har ingen knapp, utan de aktiveras automatiskt när du inhalerar.

Steam är liten, men effektiv. Den är designad i Norden och är utrustad med, ett för sin storlek, starkt batteri som optimerar ånga och smak.

Steam e-vätska är rena produkter tillverkade under farmaceutisk kontroll. Du kan välja mellan två smaker – Skandinavisk Tobak och Fresh menthol.

Några fördelar med att röka e-cigaretter, jämfört med vanliga cigaretter.

• Bättre för hälsan – E-cigg innehåller inga skadliga rökpartiklar, eftersom röken ersätts med ånga. Därför undviker du tusentals skadliga ämnen som finns i vanliga cigaretter.
• Ingen lukt, ingen passiv rök – E-cigg innehåller inga rökpartiklar, vilket eliminerar risken för passiv rökning. Du undviker också dålig andedräkt och illaluktande kläder.
• Dokumenterat – De Brittiska hälsovårds myndigheternas undersökning, har visat att e-cigaretter är mer än 95% mindre skadliga än tobaksrökning (källa: www.gov.uk).
• Spara pengar – Steam e-cigaretter är inte bara hälsosammare än cigaretter, de är också betydligt billigare. En genomsnittlig rökare sparar ca. 8.000 kr. varje år

Ditt gratis provpaket innehåller Steam e-cigarett, laddare och 14-dagars nikotinfilter.

Testa Steam e-cigarett gratis är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Testa Steam e-cigarett gratis samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!