Testa Green Coffee gratis - kampanjerbjudande med rabatt på Nätet

Testa Green Coffee gratis

testa-green-coffee-gratis

Testa Green Coffee gratis

Vill du gå ner i vikt på ett naturligt sätt? Prova Green Coffee! Just nu får du en månad helt gratis – Du betalar endast för frakten…

Gröna kaffebönor är färska kaffebönor som inte har rostats. Standardkaffebönor har rostats i 210 grader, vilket ger dem den mörka färgen. Den rostning som vanliga kaffebönor genomgår leder bland annat till att de förlorar upp till 90 % av de ämnen som kan svara för fettförbränning samt att mängden antioxidanter och klorogensyra reduceras. Gröna kaffebönor är till 100 % rena och de har alla de naturliga aktiva ämnena kvar. Det är orsaken till att gröna kaffebönor nu används som hälsokosttillskott och som ett naturligt medel för effektiv viktminskning.

- Kan ge dig en naturlig viktminskning
- Kan bidra till ökad förbränning
- Inga tillsatser
- Ger dig mer energi
- Snabbt resultat för både män och kvinnor

Porto tillkommer med 39,90 kr

Testa Green Coffee gratis är postad i Hälsokost & Skönhetsprodukter och taggad med , , .

Om Deeloo.se

Fynda på nätet! Här på Deeloo.se hittar du bara länkar till erbjudanden, kampanjer, outlets, fyndavdelningar och rabatter hos i första hand svenska webbutiker och nättjänster.

På Deeloo.se hittar du även e-handlare som erbjuder gratisprover samt spelsajter som erbjuder dig bonus - detta i form utav gratis pengar att spela poker och andra casino-spel för.

Här på sajten finner du rabatterbjudanden för hela familjen - allt från för de små till kläder, hemelektronik, hushållsprodukter och kondomer för de lite äldre. Vanligt förekommande kampanjer är tidningserbjudanden där gratis välkomstgåvor medföljer prenumerationer av populära tidningar, möjligheten att testa omega-3 och andra hälsokostpreparat nästan gratis. Andra flitigt återkommande kampanjer är introduktionserbjudanden på rakhyvlar och hårborttagningsprodukter samt gratis eller nästan gratis provpaket på underkläder.

Kampanj, rabatt, rea... Ett mikrolexikon för fyndsugna shoppare

Kampanj

Ordet kampanj kommer från det franska ordet campagne och betyder att man under en begränsad tid bedriver en viss verksamhet. Inom handeln innebär denna verksamhet vanligtvis att man sänker priset och erbjuder en rabatt på en vara eller en varugrupp, alternativt kan kunden får en produkt eller tjänst på köpet.

Rabatt

En rabatt inom handel- och ekonomi innebär att priset på en vara sänks av marknadsföringsmässiga skäl - man använder sig av ett lågt tillfälligt lockpris för att få nya kunder eller för att sälja bort varor man har för många av på lager.

Om en handlare erbjuder mängdrabatt innebär detta att ju fler varor man köper desto billigare blir styckepriset på varje vara. Ett vanligt exempel på detta är när butiker erbjuder sina kunder att köpa tre varor men endast betala för två.

REA

För att en butik ska kunna locka till sig kunder med ordet realisation eller den kortare och mer vanliga varianten REA ställs vissa krav. Försäljningen måste ske under en begränsad tid, priserna måste vara väsentligt nedsatta och produkterna som reas ut måste ingå i butikens ordinarie sortiment.

Vad som anses som begränsad tid och väsentligt nedsatta priser är dock lite luddigt. Det avgörs från fall till fall. Generellt brukar man dock säga att kampanjen får pågå från några få veckor till högst två månader och att priset måste vara nedsatt med minst 10%.

Vissa kampanjer som kallas REA är inte egentliga realisationer i ordets rätta betydelse. Exempel på detta är mellandagsrean och bokrean som återkommer varje år. I dessa fall planerar försäljarna för stor omsättning och köper vanligen in mera varor speciellt för dessa kampanjer.

Här hittar du Testa Green Coffee gratis samt andra rabatter, erbjudanden och kampanjer!